Recensies

Ervaringen van klanten

Sinds oktober 2018 verzamelt en publiceert Capri Pizza de ervaringen van klanten. Ook beoordelingen met verbeterpunten komen direct online. Het gemiddelde cijfer is:

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)

Hartelijk bedankt voor afgelopen vrijdag,

Rated 5 out of 5
07/10/2019

De complimenten van de
organisatie zie ik net in mijn mailbox en zijn natuurlijk voor jullie.
Alleen maar lof over het eten, de foodtrucks en de service! Dankjewel.
Jeroen
Cormet Catering

Jeroen

Super!

Rated 5 out of 5
23/09/2019

Capri Pizza heeft fantastische pizza’s gebakken op ons bedrijfsevenement van 650 man. Iedereen vond de pizza’s heerlijk en was super tevreden. Dank jullie wel en zeker tot snel!!

SilverDome

We zijn met de foto's,

Rated 5 out of 5
21/09/2019

nog lekker aan het nagenieten van het Abraham feestje in onze tuin. De sfeer was top en de pizza’s heerlijk. Dank je wel Michel!
RedGreenBlue Fotografie

Ankie

Complimenten!

Rated 5 out of 5
26/08/2019

Afspraken worden nagekomen, het zier er fantastisch uit, Michel was een relaxte en vriendelijke gastheer voor jong en oud, en last but not least: het was erg lekker! Veel complimenten van onze gasten gekregen.

Leo en Anja

het was vrijdag een fantastische avond!

Rated 5 out of 5
22/08/2019

mede dankzij jullie!! Super verzorgd..

Saskia

Zeer "geslaagd" pizzafeestje

Rated 5 out of 5
10/07/2019

Dank voor de uitstekende catering van het feest ter ere van het slagen van onze
zoon!
Danny heeft alles prima verzorgt, er was meer dan voldoende en alles
was bijzonder lekker, Ik hoorde van onze gasten alleen maar lovende
woorden dus dat is absoluut een compliment naar jullie!

Carolien

Prima verzorgde Italiaanse avond

Rated 5 out of 5
01/07/2019

We hebben een prima verzorgde avond gehad in de tuin met heerlijke anti pasti, een saladebuffet en lekkere verse pizza’s. Was zeer geslaagd!

Familie de Kloet

Van een geslaagd feest naar een grandioos feest!

Rated 5 out of 5
24/06/2019

Online een cateraar vinden is een beetje een gok. Je kijkt naar prijs, naar de reviews, naar foto’s, naar het contact dat je hebt (via mail of telefoon) en probeert zo in te schatten of deze cateraar jouw feest tot een grandioos feest gaat maken. En Capri Pizza voldeed aan alle verwachtingen. De communicatie was vanaf het eerste mailtje zeer vlot en prettig, Michel was op de dag van het feest ruim op tijd aanwezig en transformeerde onze oprit tot een pizza-paleisje. De pizza’s waren overheerlijk, gevarieerd, kwamen in een prima tempo en verzoeknummers werden net zo makkelijk gehonoreerd. De saladbar was al minstens net zo goed en werd door de gasten zeer gewaardeerd. Na afloop werd er geruisloos afgeruimd en werd onze oprit weer gewoon een oprit. Michel, ontzettend bedankt voor de perfecte catering!

Mechteld Ballintijn

Heerlijke en unieke beleving op ons feest

Rated 4 out of 5
04/06/2019

Op onze verrassingsbruiloft was de pizzabakker met heerlijke salades van de rijkgevulde saladebar een unieke belevenis voor onze gasten. De sfeer en uitstraling was de perfecte aanvulling op deze zomerse en feestelijke dag.

Dafne

Alles was super geregeld!!!

Rated 5 out of 5
01/06/2019

Onze complimenten naar de kok toe 🙂 het eten was heerlijk. Ook alle gasten waren heel erg verast en vonden het een leuk idee. Ik wacht nog even op een foto van de fotograaf dan stuur ik die nog even naar jou op.
Groetjes Stefan en Danielle

Stefan en Danielle

Tuinfeest met Italiaanse sfeer!

Rated 5 out of 5
07/05/2019

Capri Pizza heeft met de sfeerfolle aankleding, de kleine foodtruck Piaggio Ape met de houtoven en natuurlijk de overheerlijke pizza’s geweldig bijgedragen aan mijn tuinfeest voor familie, buren en vrienden. Iedereen was vol lof! Michel heeft alles perfect onder controle gehouden, niet op een pizza meer of minder gekeken en dankzij het saladebuffet in combinatie met de pizza’s had iedereen altijd wat te eten zonder wachttijden. Alles bij elkaar de perfecte combi voor mooi sfeervol tuinfeest!

Robert Kruidenier

Op en top genieten

Rated 5 out of 5
29/04/2019

Genoten van heerlijke pizza’s, salades en brood. Sfeervolle aankleding en gastvrije pizzabakker. Een aanrader!

Familie van Krimpen

Aanbevolen

Rated 5 out of 5
04/02/2019

Zeker een aanrader. Leuke aankleding, heerlijkepizza’s en salades.

Feija

Pizza voor de deur van onze klant

Rated 5 out of 5
17/12/2018

We hadden Capri Pizza ingeschakeld als lunch-verrassing voor onze klant. Binnen stond op een gezellige tafel salade klaar en de pizza’s kwamen vanaf het afgesproken tijdstip af en aan binnen. Erg lekker! Onze klant was verrast en blij, en wij dus ook!

F&F Products bv (Ryan)

Zo professioneel!

Rated 5 out of 5
10/12/2018

Capri Pizza is verschillende keren bij ons bedrijf geweest, voor een feestelijke lunch buiten en laatst voor een receptie met lunch binnen. Capri Pizza heeft mooi sfeervol materiaal waardoor, gecombineerd met de goede ideeën van Michel, onze ietwat ongezellige kantine veranderd werd in een prachtig etablissement. Het menu is verrassend, goed, origineel en zo ontzettend lekker. Een dikke tien voor Capri Pizza.

Carla Janse

Kwaliteit van begin tot het einde

Rated 5 out of 5
01/12/2018

Een hele leuke ervaring om mijn laatste dag bij de brandweer te vieren.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld, pizza’s waren erg erg lekker (zelfs onder de Italiaanse collega’s;) en het buffet ook!

Ellert Gosink

Wat was het lekker!

Rated 5 out of 5
27/11/2018

Altijd even spannend, je gasten trakteren terwijl je niet weet of de kok zijn vak verstaat. Plaatjes en beschrijvingen op een site geven niet altijd de realiteit weer. Maar CapriPizza was top! Heerlijke Flammkuchen kwamen elke paar minuten uit de oven, en ondertussen ook nog een gezellig praatje met de gasten.
We hebben de Flammkuchen als borrelhap geserveerd, maar er werd flink doorgegeten. Het is ook onweerstaanbaar als er steeds punten in verschillende smaken langskomen.
Daarnaast: heldere afspraken, eenvoudige communicatie, stipt op tijd, ziet er goed uit, geen rommel na afloop – een aanrader!

Diederiek

Altijd prettig zaken doen met Capri Pizza

Rated 5 out of 5
14/11/2018

Regelmatig benaderen wij Capri Pizza voor de klanten van Italian Food Trucks en het is iedere keer meer dan prettig zaken doen met dit prachtige concept.
Smaakvol, divers en flexibel en steeds weer een aanrader richting onze klanten die altijd met tevredenheid terug kijken op de samenwerking!

Alessandro Di Lella

Bruiloft Henkjan en Iris Vermeer

Rated 5 out of 5
28/10/2018

Via Facebook hebben wij Capri pizza gevonden. Op de website en de foto’s die wij via de mail hadden ontvangen zag het er allemaal erg leuk uit.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er allemaal goed uit. Het bracht veel sfeer met zich mee. De gasten en wij zelf waren erg te spreken over het eten. We hebben er van genoten!!

Henkjan en Iris Vermeer

Goed verzorgd !

Rated 5 out of 5
23/10/2018

Wij hebben met onze buurtvereniging een Pizza-avond gehouden.
En dit is goed bevallen. De pizza smaakte goed met een complete saladebar. De mensen waren heel tevreden.
Wij gaan zeker nog eens pizza-avond houden en dan zeker met Capri Pizza!!

Karin de Roo