Recensies

Ervaringen van klanten

Sinds oktober 2018 verzamelt en publiceert Capri Pizza de ervaringen van klanten. Ook beoordelingen met verbeterpunten komen direct online. Het gemiddelde cijfer is:

5,0 rating
5 van 5 sterren (op basis van 11 recensies)

Pizza voor de deur van onze klant

5,0 rating
17/12/2018

We hadden Capri Pizza ingeschakeld als lunch-verrassing voor onze klant. Binnen stond op een gezellige tafel salade klaar en de pizza’s kwamen vanaf het afgesproken tijdstip af en aan binnen. Erg lekker! Onze klant was verrast en blij, en wij dus ook!

F&F Products bv (Ryan)

Zo professioneel!

5,0 rating
10/12/2018

Capri Pizza is verschillende keren bij ons bedrijf geweest, voor een feestelijke lunch buiten en laatst voor een receptie met lunch binnen. Capri Pizza heeft mooi sfeervol materiaal waardoor, gecombineerd met de goede ideeën van Michel, onze ietwat ongezellige kantine veranderd werd in een prachtig etablissement. Het menu is verrassend, goed, origineel en zo ontzettend lekker. Een dikke tien voor Capri Pizza.

Carla Janse

Kwaliteit van begin tot het einde

5,0 rating
01/12/2018

Een hele leuke ervaring om mijn laatste dag bij de brandweer te vieren. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, pizza’s waren erg erg lekker (zelfs onder de Italiaanse collega’s;) en het buffet ook!

Ellert Gosink

Wat was het lekker!

5,0 rating
27/11/2018

Altijd even spannend, je gasten trakteren terwijl je niet weet of de kok zijn vak verstaat. Plaatjes en beschrijvingen op een site geven niet altijd de realiteit weer. Maar CapriPizza was top! Heerlijke Flammkuchen kwamen elke paar minuten uit de oven, en ondertussen ook nog een gezellig praatje met de gasten. We hebben de Flammkuchen als borrelhap geserveerd, maar er werd flink doorgegeten. Het is ook onweerstaanbaar als er steeds punten in verschillende smaken langskomen. Daarnaast: heldere afspraken, eenvoudige communicatie, stipt op tijd, ziet er goed uit, geen rommel na afloop – een aanrader!

Diederiek

Altijd prettig zaken doen met Capri Pizza

5,0 rating
14/11/2018

Regelmatig benaderen wij Capri Pizza voor de klanten van Italian Food Trucks en het is iedere keer meer dan prettig zaken doen met dit prachtige concept. Smaakvol, divers en flexibel en steeds weer een aanrader richting onze klanten die altijd met tevredenheid terug kijken op de samenwerking!

Alessandro Di Lella

Bruiloft Henkjan en Iris Vermeer

5,0 rating
28/10/2018

Via Facebook hebben wij Capri pizza gevonden. Op de website en de foto’s die wij via de mail hadden ontvangen zag het er allemaal erg leuk uit. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er allemaal goed uit. Het bracht veel sfeer met zich mee. De gasten en wij zelf waren erg te spreken over het eten. We hebben er van genoten!!

Henkjan en Iris Vermeer

Goed verzorgd !

5,0 rating
23/10/2018

Wij hebben met onze buurtvereniging een Pizza-avond gehouden. En dit is goed bevallen. De pizza smaakte goed met een complete saladebar. De mensen waren heel tevreden. Wij gaan zeker nog eens pizza-avond houden en dan zeker met Capri Pizza!!

Karin de Roo

Sfeervolle en verrassende catering

5,0 rating
15/10/2018

Zeer geslaagde verrassing voor onze gasten op ons feest. De piaggo houtoven is het middelpunt van een maaltijd op je feest. Het saladebuffet heeft voor ieder wat wils en de pizza’s zijn heerlijk vers en krokant gebakken. Ook de opstelling en aankleding is verzorgt en sfeervol. IJs teppanyaki is ook een aanrader. Met vers fruit word op locatie een heerlijk nagerecht gemaakt. Kortom helemaal top.

Familie Hart

De workshop is fantastisch!

5,0 rating
09/10/2018

Voor de 15 medewerkers van onze organisatie heeft Capri Pizza een workshop ‘steenoven pizza’s bakken’ gegeven. Dat was een doorslaand succes. De pizza’s waren niet alleen lekker, maar alles was door hun goed voorbereid, zodat iedereen meteen aan de slag kon met het uitrollen van het deeg. Ze brengen echt alles mee, tot de werkbanken en de steenoven toe. Aan alles wordt gedacht. Het was gezellig en leuk om zo samen bezig te zijn. Iedereen was meteen enthousiast en het verbaasde ons dat pizza’s zo snel gebakken worden. In 3 groepen hebben wij onwijs lekkere pizza’s gemaakt en natuurlijk hebben we die van elkaar ook geproefd. Als we weer zoiets willen organiseren, dan weten we Capri Pizza zeker te vinden.

Michael Mica

Betaalbare catering en top verzorgt!

5,0 rating
06/10/2018

Het is lang niet altijd gemakkelijk om goede en betaalbare catering voor onze schoolfeesten te organiseren. Via via kwamen we aan het adres van Capri Pizza en legden meteen de opdracht neer voor catering van ongeveer 180 volwassenen en 100 kinderen. We konden zelf bepalen wat we wilden en voor welke prijs. Het was fijn dat we hier vooraf goed over konden praten. Verschillende soorten pizza’s en pasta’s waren het resultaat, waar iedereen dik tevreden over was. Wij hadden geen idee hoe Capri Pizza dit ging organiseren bij ons op school, maar die mobiele karretjes waren echt een geweldige én veilige oplossing. Iedereen was blij en vond het lekker en daarom zullen Capri Pizza zeker bij andere scholen aanraden. Zij zijn echt in staat om voor grote groepen lekkere en betaalbare catering te verzorgen.

Niels van Yperen

Top eten, professionele catering en creatief!

5,0 rating
01/10/2018

Wij zijn zelf als bedrijf gespecialiseerd in een mobiele cocktailbar voor elk evenement en op elke locatie. Daarvoor maken wij vaak gebruik van de cateringdiensten van Michel’s bedrijf. Deze zomer heeft hij heel veel pizza-party’s voor ons georganiseerd. Hij is niet alleen professioneel, maar altijd goed op tijd en punctueel, zodat we altijd op hem kunnen bouwen. Het resultaat is een fijne en betrouwbare samenwerking. Dank je wel Michel, voor je inzet, het meedenken en je creatieve en lekkere gerechten!

Johan van Schaik