Houtgestookte Pizza oven huren

Capri Pizza biedt een houtgestookte pizzaoven te huur aan. Een ultiem idee voor een geweldig pizzafeest. Wanneer u eens iets anders wilt doen met vrienden, familie, buren of zakenrelaties, huur dan eens een houtgestookte pizzaoven. Gegarandeerd dat iedereen daar over te spreken is. De mogelijkheden zijn divers en onze steenoven is te huur voor feestjes, partijen en recepties. Het huren van een houtgestookte pizzaoven is niet alleen heel origineel, maar bovendien erg lekker!

Arrangementen

Wilt u knapperige pizza´s bakken in een authentieke Italiaanse houtgestookte pizzaoven? Wij bieden een dergelijke oven voor u te huur aan. Het maakt elk schoolfeest, kinderverjaardag, familiefeest, burendag of bedrijfsevenement tot iets bijzonders. Wij hebben verschillende arrangementen waar wij u graag meer over vertellen. Laat uw gasten pizza´s bakken, lekker zelf het deeg rollen, beleggen en in de houtgestookte steenoven afbakken.

Enkel de houtgestookte pizzaoven huren kan uiteraard. U gaat dan zelf aan de slag met het opstoken van het vuur en het bakken van de pizza´s. Vooraf krijgt u van ons de juiste instructies en hoort u hoe de oven op de juiste temperatuur komt en hoe u de pizza het beste kunt bakken. Wij geven ook uitleg over alle veiligheidsmaatregelen die u in acht moet nemen. Voordat het bakken begint, moet u bijvoorbeeld rekening houden met een opstooktijd van ruim een half uur. Ook leggen wij goed uit hoe u met de pizzaschep moet omgaan en hoe lang de pizza´s gebakken moeten worden. Vindt u het toch een prettiger idee dat een professional de pizza´s bakt? Laat het dan aan ons over. Onze pizzaioli is een ervaren pizzabakker en is u graag van dienst, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken.

Snel en lekker

Met onze ovens bakt men pizza´s zoals ze dat in Italië doen. Heerlijk knapperig en met de échte houtoven smaak. Naast pizza´s kunnen er zelfs brood of flammkuchen met de steenoven gebakken worden. Wist u dat het bakken van de pizza´s enorm snel gaat? Door een enorm hoge temperatuur in de houtgestookte pizzaoven, zijn de pizza´s binnen 2 minuten klaar. De steen in de pizzaoven wordt namelijk wel 400 graden. Omdat het bakken zo snel gaat kan iedereen gelijktijdig eten. Onze houtgestookte pizzaoven is een mobiele oven die stabiel op een rijdende unit staat. Per keer kunnen er 2 pizza´s gebakken worden met een totale capaciteit van zo´n 40 pizza´s per uur. Daaardoor is de huur van onze houtgestookte pizzaoven uitstekend geschikt is voor groepen tot circa  35 mensen. Voor grotere groepen hebben wij meerdere ovens tegelijk beschikbaar.

Pizza-ingrediënten

Voor een pizza is goed deeg en een verscheidenheid aan beleg en toppings onmisbaar. Daarom leveren wij bij de huur van de houtgestookte pizzaoven 30 balletjes vers bereid pizzadeeg volgens Italiaans recept. Ook de originele Italiaanse pizzasaus en een smaakvolle pizza kaas. De toppings kunt u zelf naar eigen voorkeur zelf kopen. Daardoor kan iedereen een pizza naar wens samenstellen.

Huurprijs

De huur van een houtgestookte pizzaoven is inclusief 1 zak hout (standaard hoeveelheid), gebruik van de pizzaschep, ovenborstel, deegrollers en pizzaplanken. De borg krijgt u terug nadat wij de oven weer hebben ingenomen. Het is geen enkel probleem wanneer u zelf de pizzaoven wilt transporteren(70 bij 70 cm breed en 50 cm hoog gewicht 50 kg). Houd er rekening mee dat per arrangement het tarief verschilt. Wanneer u andere wensen hebt, dan stelt Capri Pizza in goed overleg een offerte hiervoor op.

Arrangement Dag  (11.00-11.00 uur)Extra dagBorg
Huur van houtgestookte pizzaoven€ 125,00€ 50,00€ 300,00
Huur van houtgestookte pizzaoven + hout, deeg,saus en kaas voor circa 30 pizza’s€ 195,00€ 300,00
Pizzaoven aanvragen

Krijgt u al zin in een pizzafeestje op locatie? Huur dan onze houtgestookte pizzaoven. Dat is een feestelijkheid op zich. Gezellig met z´n allen pizza´s bakken en ze heerlijk eten rondom het warme vuur van de houtoven. Neem gerust contact met ons op via info@capripizza.nl of 0297 – 252525.

Wij vertellen u er meer over en staan open voor al uw vragen en/of suggesties.