Foodtruck of Pizzaoven huren

Wist u dat u bij ons foodtrucks in de vorm van een Piaggio Ape 50 kunt huren? Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om houtgestookte pizzaovens te huren. Onze Piaggio Ape 50 is een opvallende Italiaanse tuk tuk, waar wij er meerdere van in bezit hebben. Deze opvallende kleine driewieler wagentjes zijn niet alleen een mooi decorstuk, maar kunnen ook dienstdoen als ijscowagentje of andere toepassingen. Elk evenement of feest wordt zo een echte Italiaanse beleving, want deze aanhangwagentjes zorgen in één klap voor een geweldige sfeer. Het is een fraaie decoratie die bovendien snel is op- en afgebouwd en weinig plek inneemt.

Huur houtgestookte pizzaoven

Ook is het mogelijk dat u zelf lekkere knapperige pizza´s bakt in een authentieke Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Wij bieden deze ovens namelijk te huur aan, die stabiel op een rijdende unit staan. Een prima idee voor schoolfeest, kinderverjaardag, familiefeest, burendag, bedrijfsevenement of noem het maar op. Uw gasten gaan zelf pizza´s bakken, deeg rollen, beleggen en in de houtgestookte steenovens afbakken. Hier hebben wij speciale arrangementen voor, waar wij zowel de ovens, benodigdheden en ingrediënten bij leveren. Denk hierbij aan stookhout, pizzaschep, ovenborstel, deegrollers en pizzaplanken.

Pizzafeest

Wilt u liever zelf aan de slag? Dan is het geen probleem om alleen de houtgestookte pizzaoven te huren. U stookt dan zelf het vuur op en gaat vervolgens pizza’s bakken. Uiteraard krijgt u vooraf de juiste (veiligheids)instructies over het op temperatuur brengen van de oven. Ook leggen wij goed uit hoe u met de pizzaschep moet omgaan en hoe lang u de pizza´s moet bakken. Zo bent u verzekerd van een succesvol pizzafeest met de heerlijkste zelfgebakken pizza’s.

Snel en lekker

Huur onze houtgestookte ovens en bak pizza´s zoals ze dat alleen in Italië doen. Heerlijk knapperig en met de échte houtoven smaak. Ook kunt u zelfs brood of Flammkuchen met de steenoven bakken. Omdat de steen in de pizzaoven wel 400 °C wordt, zijn pizza’s in 2 minuten klaar. Met zo’n snelheid is de huur van 1 houtgestookte pizzaoven uitstekend geschikt voor groepen tot circa 35 mensen. Voor grotere groepen hebben wij meerdere ovens tegelijk beschikbaar.

Leuk en origineel feest

Zowel met de Ape 50 als de houtgestookte pizzaoven bent u gegarandeerd van een leuk en origineel feest. De kleine foodtrucks zijn een fantastische aankleding voor elk feest of evenement. Deze leuke vrolijke wagentjes zijn een echte blikvanger, waar publiek meteen op af komt. Ook de huur van een echte pizzaoven heeft zo z’n voordelen; mensen vinden het erg leuk om zelf aan de slag te gaan en snel een professionele pizza te bakken, die nog heerlijk smaakt ook! Naast de Piaggio Ape 50 en pizzaovens hebben wij nog meer apparatuur die u kunt huren, zoals Panini grills en elektrische pizzaovens. Zelfs statafels, stoelen, borden en bestek zijn mogelijk. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Direct reserveren

Vindt u het een leuk idee om uw feest op te vrolijken met onze leuke pittige Italiaanse Piaggio Ape 50, of wilt u een houtgestookte pizzaoven huren voor een bedrijfsfeest, familiedag of kinderverjaardag? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijkheden en voorwaarden om één van de twee te huren. Bel of mail ons via info@capripizza.nl of 0297–252525.

Food truck zwart

Zwarte piaggio te huur, handig op een dissel, dus zo achter uw auto op de trekhaak te bevestigen.
geen rijbewijs nodig, ongeveer 350 kilo, volledig rvs werkbalk, prefect als decoratie, of catering klussen uit te voeren.

€ 275.00 incl btw per dag borg 1500 euro

Food truck rood

Rode piaggio te huur, handig op een dissel, dus zo achter uw auto op de trekhaak te bevestigen.
geen rijbewijs nodig, ongeveer 350 kilo, volledig rvs werkbalk, prefect als decoratie, of catering klussen uit te voeren.

€ 275.00 incl btw per dag borg 1500 euro

Portable wood oven

Deze portable houtgestookte oven weegt 30 kg, kan zowel op hout als gas, en heeft ruimte voor 1 pizza.

€ 75.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Panini grill

Deze panini grill is op 220 volt, makkelijk mee te nemen, en geschikt voor 2 panini´s tegelijk.

€ 35.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 100 euro)

Professionele pizza oven

Een houtgestookte en/of gas gestookte oven, deze kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden, een ruime oven voor 3 tot 4 pizza tegelijkertijd.

 • Grote pizza schep
 • Kleine pizza schep
 • Oven borstel
 • 1 zak hout

€ 225.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 500 euro)

Houten unit

Uitgerust met pizza werkbank, marmer werkblad, koeling en 2 warmte lampen

€ 145.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Pizza Party houtgestookte oven

 • 30 deegballen
 • Tomatensaus
 • Pizza kaas
 • 1 zak hout
 • Aanmaakblokjes
 • Pizza schep klein
 • Pizza schep groot
 • Pizza bezem

€ 210.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Pizza party oven

Kleine compacte elektrische pizza oven.

€ 35.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Pizza party oven

Kleine compacte elektrische pizza oven, voor 2 pizza tegelijkertijd.

€ 45.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Pizza party oven

Kleine compacte elektrische pizza oven, voor 2 pizza tegelijkertijd.

€ 45.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd, borg 300 euro)

Statafel

Een statafel met een diameter van 80 cm
€ 9.50 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd)
Zwarte statafel overtrek a € 13.50 incl btw per dag

Rvs klaptafel

Lengte 200 cm hoogte 90 cm breed 79 cm

€ 25.00 incl btw per dag (kan niet worden bezorgd)