Capri Pizza me(a)ts Brandt & Levie

Sinds kort werkt Capri Pizza met Brandt & Levie, de beste worstmakers van Nederland. Daar zijn wij trots op! Daarom bieden wij een uitgebreide proeverij van diverse droge worsten van deze ambachtelijke worstmakers. In onze Piaggio Ape komen wij bij u op locatie en laten we iedereen kennis maken met deze lekkernijen van Brandt & Levie.

De lekkerste ingrediënten

De diverse worstsoorten van Brandt & Levie worden gekenmerkt door verrassende smaakcombinaties en de lekkerste ingrediënten. De kruidenmengsels creëren zij zelf en bereiden zij dagelijks. Vlak voordat zij de worsten maken, malen zij de kruiden door het vlees. Dit mengsel bepaalt vervolgens de uiteindelijke structuur van de worst en zorgt voor een maximale smaakoverdracht. Aan u en uw gasten de taak om dit zelf te proeven.

Showtime met onze Piaggio Ape

Met ons mooie decoratieve Piaggio Ape wagentje kunnen wij overal neerstrijken. Dit Italiaanse miniautootje neemt weinig plaats in en kan zowel binnen als buiten staan. Daardoor is het uitermate geschikt voor festivals, bedrijfsfeesten of andere events. We richten een aparte hoek in, waar wij de diverse soorten worst van Brandt & Levie snijden en aan uw gasten voorschotelen. Zo kunnen zij proeven van het gevarieerde aanbod van deze heerlijke gedroogde worsten.

Biologisch varkensvlees

De chefs van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten van het beste biologische varkensvlees van Nederlandse boeren. Een goed varkensleven zorgt voor goed kwalitatief vlees, en dat proef je. De droge worsten die wij presenteren tijdens de proeverij worden gemaakt van verschillende delen van het varken en van het rugvet. Dit is het mooiste vet om te gebruiken voor droge worst en geeft een authentieke smaak.

Mooie samenwerkingen

Daarnaast heeft Brandt & Levie mooie samenwerkingen gezocht met sterrenkoks Jonnie Boer van De Librije in Zwolle en Joris Bijdendijk van Rijks in Amsterdam. In deze samenwerking zijn er bijzondere worsten ontstaan; de bokworst met Colombo kerrie (Joris) en de droge worst met blauwe kaas en spar (Jonnie). Ook deze uitzonderlijke worsten kunt u bij Capri Pizza proeven.

Italiaanse receptuur

De gedroogde worsten die wij met de Piaggio Ape in een proeverij presenteren, hebben een Italiaanse receptuur. Italië is bij uitstek hét land van de beste gedroogde vleeswaren. De chefs van Brandt & Levie leerden daarom in dit land worsten maken volgens klassieke technieken. Wilt u ook genieten van de proeverij van droge worsten van Capri Pizza? Lijkt het u leuk om een echte Piaggio Ape als decorstuk te hebben? Bel of mail ons en wij vertellen u over de mogelijkheden.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.