Barista koffie

Er wordt wel gezegd dat de beste koffie in Italië wordt gezet. Vanuit onze Italiaanse Piaggio Ape schenkt Capri Pizza de beste barista koffie voor u. Officieel is een barista een koffiekunstenaar die over omvangrijke kennis beschikt op het gebied van koffie. Een barista bereidt, decoreert en serveert de beste koffie en koffievarianten. Vanuit onze Piaggio Ape maken wij koffie in verschillende varianten van de beste koffiebonen. Een mooie aanvulling op elk foodevent of tijdens feesten en evenementen.

Topkwaliteit

De barista koffie van Capri Pizza voldoet aan topkwaliteit. Daarom hebt u de keuze uit verschillende melanges van bijzondere koffiesoorten. Dat is kwaliteit van koffie op hoog niveau. Vanuit onze Piaggio Ape serveren wij sterke espresso, verfijnde latte macchiato of een romige cappuccino. Wij doen er alles aan om het iedereen met onze barista koffie naar de zin te maken.

Latte-art

Naast het feit dat wij veel kennis hebben van koffiemelanges en koffiebranding, is Capri Pizza ook meester op het gebied van de zogenoemde ‘latte art’. Allereerst schuimen we de melk op volgens de authentieke manier. Luchtig en lekker warm, voordat we het melkschuim op de barista koffie schenken. Tijdens het schenken van het melkschuim op de cappuccino creëren wij kleine kunstwerken. Zo krijgen u en uw gasten niet alleen heerlijke koffie, maar ziet het er ook nog prachtig uit.

Echte koffiebeleving

De mogelijkheid om vanuit onze Piaggio Ape barista koffie te serveren, is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een uitgebreid buffet. Capri Pizza maakt heerlijke koffie met een mooie espressomachine. Gegarandeerd dat iedereen op het verse en geurige aroma van onze barista koffie afkomt. Een echte koffiebeleving voor iedereen op evenementen, festivals en feesten.

Overal op locatie

Wilt u de barista service die wij vanuit onze Piaggio Ape aanbieden, inhuren? Met dit leuke opvallende autootje komt Capri Pizza heel gemakkelijk op alle locaties. Zowel binnen als buiten neemt de Ape amper plaats in. Wij komen graag iedereen warm onthalen met onze lekkere barista koffie op beurs, festival of ander event. Bovendien lukt het in een handomdraai om grote groepen mensen snel en vakkundig van de lekkerste koffie te voorzien. Meer weten? Bel of mail naar Capri Pizza en we vertellen over alle mogelijkheden.

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.