Benvenuti a Capri Pizza!

Bent u op zoek naar een originele manier om een bedrijfsfeest culinair vorm te geven, een bruiloft te vieren of een willekeurig ander evenement met lekker en vers Italiaans eten te combineren? Pizza catering vanuit mobiele houtgestookte steenovens, waarin de heerlijkste pizza's in korte tijd op traditionele wijze gebakken worden. Daarnaast hebben wij een concept van verrijdbare keukenblokken, waaronder mobiele pasta-units, onze rollende saladbar en vele andere mogelijkheden.
Lees meer over ons

Home
Piaggio Ape 50 met houtgestookte oven

Opzoek naar andere catering mogelijkheden?

Naast onze Italiaanse collectie van Foodtrucks bieden wij u ook de mogelijkheid om een combinatie te bieden van onze andere foodtrucks. Hieronder ziet u ons assortiment van mogelijkheden. Door te klikken op 1 van de mogelijkheden word u doorverwezen naar onze algemene website Capriculinair.nl.

  • 7 eigen foodtrucks
  • vrijblijvende offerte op maat
  • afgestemd op uw wensen
  • simpel te boeken
  • tot 1500 personen
  • geen dure tussen bureau´s
  • 7 dagen per week
  • Ook als lunch te boeken

Voor elke willekeurige locatie geschikt

Capri Pizza staat voor puur en lekker Italiaans eten. Wij werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Ons motto is niet voor niets ´leuk om naar te kijken en lekker om te eten´. Bovendien nemen onze mobiele units, waaronder de houtgestookte steenoven, weinig plek in en we kunnen daardoor heel gemakkelijk neerstrijken op elke willekeurige buitenlocatie. De pasta-units kunnen ook heel goed binnen geplaatst worden.

Gezond en lekker

Capri Pizza staat voor verse en eerlijke ingrediënten en producten en wij werken veel met streek- en seizoensproducten. Wij koken met liefde en gebruiken alleen verse ingrediënten. Capri Pizza gebruikt traditionele recepten, afgestemd op de moderne smaak. Ook houden we rekening met dieetwensen. Geef het aan ons door en vraag gerust naar alle mogelijkheden. Naast lekker en gezond, is ons aanbod bovenal zeer betaalbaar.

Overal in Randstad en daarbuiten

U kunt Capri Pizza inhuren in zowel de Randstad als daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om rondom de Vinkeveense Plassen met een boot aan te meren en vanaf hier te koken voor uw gasten. Vanuit onze thuisbasis Mijdrecht varen wij met gemak naar u toe. Al onze cateringmogelijkheden hebben een hoog entertainmentgehalte, waarmee wij uw gasten culinair verwennen en vermaken.

Meteen een afspraak?

Het totale aanbod van Capri Pizza maakt elk evenement, bruiloft of (bedrijfs)feest tot een onvergetelijke dag. Uw wensen en voorkeuren staan daarbij altijd centraal en wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust voor een afspraak of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl

De workshop is fantastisch!

Rated 5 out of 5
09/10/2018

Voor de 15 medewerkers van onze organisatie heeft Capri Pizza een workshop ‘steenoven pizza’s bakken’ gegeven. Dat was een doorslaand succes. De pizza’s waren niet alleen lekker, maar alles was door hun goed voorbereid, zodat iedereen meteen aan de slag kon met het uitrollen van het deeg. Ze brengen echt alles mee, tot de werkbanken en de steenoven toe. Aan alles wordt gedacht. Het was gezellig en leuk om zo samen bezig te zijn. Iedereen was meteen enthousiast en het verbaasde ons dat pizza’s zo snel gebakken worden. In 3 groepen hebben wij onwijs lekkere pizza’s gemaakt en natuurlijk hebben we die van elkaar ook geproefd. Als we weer zoiets willen organiseren, dan weten we Capri Pizza zeker te vinden.

Michael Mica

Betaalbare catering en top verzorgt!

Rated 5 out of 5
06/10/2018

Het is lang niet altijd gemakkelijk om goede en betaalbare catering voor onze schoolfeesten te organiseren. Via via kwamen we aan het adres van Capri Pizza en legden meteen de opdracht neer voor catering van ongeveer 180 volwassenen en 100 kinderen. We konden zelf bepalen wat we wilden en voor welke prijs. Het was fijn dat we hier vooraf goed over konden praten. Verschillende soorten pizza’s en pasta’s waren het resultaat, waar iedereen dik tevreden over was.
Wij hadden geen idee hoe Capri Pizza dit ging organiseren bij ons op school, maar die mobiele karretjes waren echt een geweldige én veilige oplossing. Iedereen was blij en vond het lekker en daarom zullen Capri Pizza zeker bij andere scholen aanraden. Zij zijn echt in staat om voor grote groepen lekkere en betaalbare catering te verzorgen.

Niels van Yperen

Top eten, professionele catering en creatief!

Rated 5 out of 5
01/10/2018

Wij zijn zelf als bedrijf gespecialiseerd in een mobiele cocktailbar voor elk evenement en op elke locatie. Daarvoor maken wij vaak gebruik van de cateringdiensten van Michel’s bedrijf. Deze zomer heeft hij heel veel pizza-party’s voor ons georganiseerd. Hij is niet alleen professioneel, maar altijd goed op tijd en punctueel, zodat we altijd op hem kunnen bouwen. Het resultaat is een fijne en betrouwbare samenwerking. Dank je wel Michel, voor je inzet, het meedenken en je creatieve en lekkere gerechten!

Johan van Schaik

Lees alle recensies

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.