Benvenuti a Capri Pizza!

Bent u op zoek naar een originele manier om een bedrijfsfeest culinair vorm te geven, een bruiloft te vieren of een willekeurig ander evenement met lekker en vers Italiaans eten te combineren? Pizza catering vanuit mobiele houtgestookte steenovens, waarin de heerlijkste pizza's in korte tijd op traditionele wijze gebakken worden. Daarnaast hebben wij een concept van verrijdbare keukenblokken, waaronder mobiele pasta-units, onze rollende saladbar en vele andere mogelijkheden.
Lees meer over ons

Home
Piaggio Ape 50 met houtgestookte oven

Opzoek naar andere catering mogelijkheden?

Naast onze Italiaanse collectie van Foodtrucks bieden wij u ook de mogelijkheid om een combinatie te bieden van onze andere foodtrucks. Hieronder ziet u ons assortiment van mogelijkheden. Door te klikken op 1 van de mogelijkheden word u doorverwezen naar onze algemene website Capriculinair.nl.

  • 7 eigen foodtrucks
  • vrijblijvende offerte op maat
  • afgestemd op uw wensen
  • simpel te boeken
  • tot 1500 personen
  • geen dure tussen bureau´s
  • 7 dagen per week
  • Ook als lunch te boeken

Voor elke willekeurige locatie geschikt

Capri Pizza staat voor puur en lekker Italiaans eten. Wij werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Ons motto is niet voor niets ´leuk om naar te kijken en lekker om te eten´. Bovendien nemen onze mobiele units, waaronder de houtgestookte steenoven, weinig plek in en we kunnen daardoor heel gemakkelijk neerstrijken op elke willekeurige buitenlocatie. De pasta-units kunnen ook heel goed binnen geplaatst worden.

Gezond en lekker

Capri Pizza staat voor verse en eerlijke ingrediënten en producten en wij werken veel met streek- en seizoensproducten. Wij koken met liefde en gebruiken alleen verse ingrediënten. Capri Pizza gebruikt traditionele recepten, afgestemd op de moderne smaak. Ook houden we rekening met dieetwensen. Geef het aan ons door en vraag gerust naar alle mogelijkheden. Naast lekker en gezond, is ons aanbod bovenal zeer betaalbaar.

Overal in Randstad en daarbuiten

U kunt Capri Pizza inhuren in zowel de Randstad als daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om rondom de Vinkeveense Plassen met een boot aan te meren en vanaf hier te koken voor uw gasten. Vanuit onze thuisbasis Mijdrecht varen wij met gemak naar u toe. Al onze cateringmogelijkheden hebben een hoog entertainmentgehalte, waarmee wij uw gasten culinair verwennen en vermaken.

Meteen een afspraak?

Het totale aanbod van Capri Pizza maakt elk evenement, bruiloft of (bedrijfs)feest tot een onvergetelijke dag. Uw wensen en voorkeuren staan daarbij altijd centraal en wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust voor een afspraak of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl

Bruiloft Henkjan en Iris Vermeer

Rated 5 out of 5
28/10/2018

Via Facebook hebben wij Capri pizza gevonden. Op de website en de foto’s die wij via de mail hadden ontvangen zag het er allemaal erg leuk uit.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er allemaal goed uit. Het bracht veel sfeer met zich mee. De gasten en wij zelf waren erg te spreken over het eten. We hebben er van genoten!!

Henkjan en Iris Vermeer

Goed verzorgd !

Rated 5 out of 5
23/10/2018

Wij hebben met onze buurtvereniging een Pizza-avond gehouden.
En dit is goed bevallen. De pizza smaakte goed met een complete saladebar. De mensen waren heel tevreden.
Wij gaan zeker nog eens pizza-avond houden en dan zeker met Capri Pizza!!

Karin de Roo

Sfeervolle en verrassende catering

Rated 5 out of 5
15/10/2018

Zeer geslaagde verrassing voor onze gasten op ons feest. De piaggo houtoven is het middelpunt van een maaltijd op je feest. Het saladebuffet heeft voor ieder wat wils en de pizza’s zijn heerlijk vers en krokant gebakken. Ook de opstelling en aankleding is verzorgt en sfeervol. IJs teppanyaki is ook een aanrader. Met vers fruit word op locatie een heerlijk nagerecht gemaakt. Kortom helemaal top.

Familie Hart

Lees alle recensies

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.