Benvenuti a Capri Pizza!

Bent u op zoek naar een originele manier om een bedrijfsfeest culinair vorm te geven, een bruiloft te vieren of een willekeurig ander evenement met lekker en vers Italiaans eten te combineren? Pizza catering vanuit mobiele houtgestookte steenovens, waarin de heerlijkste pizza's in korte tijd op traditionele wijze gebakken worden. Daarnaast hebben wij een concept van verrijdbare keukenblokken, waaronder mobiele pasta-units, onze rollende saladbar en vele andere mogelijkheden.
Lees meer over ons

Home
Piaggio Ape 50 met houtgestookte oven

Opzoek naar andere catering mogelijkheden?

Naast onze Italiaanse collectie van Foodtrucks bieden wij u ook de mogelijkheid om een combinatie te bieden van onze andere foodtrucks. Hieronder ziet u ons assortiment van mogelijkheden. Door te klikken op 1 van de mogelijkheden word u doorverwezen naar onze algemene website Capriculinair.nl.

  • 7 eigen foodtrucks
  • vrijblijvende offerte op maat
  • afgestemd op uw wensen
  • simpel te boeken
  • tot 1500 personen
  • geen dure tussen bureau´s
  • 7 dagen per week
  • Ook als lunch te boeken

Voor elke willekeurige locatie geschikt

Capri Pizza staat voor puur en lekker Italiaans eten. Wij werken altijd met verse producten, eerlijke ingrediënten en traditionele recepten. Ons motto is niet voor niets ´leuk om naar te kijken en lekker om te eten´. Bovendien nemen onze mobiele units, waaronder de houtgestookte steenoven, weinig plek in en we kunnen daardoor heel gemakkelijk neerstrijken op elke willekeurige buitenlocatie. De pasta-units kunnen ook heel goed binnen geplaatst worden.

Gezond en lekker

Capri Pizza staat voor verse en eerlijke ingrediënten en producten en wij werken veel met streek- en seizoensproducten. Wij koken met liefde en gebruiken alleen verse ingrediënten. Capri Pizza gebruikt traditionele recepten, afgestemd op de moderne smaak. Ook houden we rekening met dieetwensen. Geef het aan ons door en vraag gerust naar alle mogelijkheden. Naast lekker en gezond, is ons aanbod bovenal zeer betaalbaar.

Overal in Randstad en daarbuiten

U kunt Capri Pizza inhuren in zowel de Randstad als daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om rondom de Vinkeveense Plassen met een boot aan te meren en vanaf hier te koken voor uw gasten. Vanuit onze thuisbasis Mijdrecht varen wij met gemak naar u toe. Al onze cateringmogelijkheden hebben een hoog entertainmentgehalte, waarmee wij uw gasten culinair verwennen en vermaken.

Meteen een afspraak?

Het totale aanbod van Capri Pizza maakt elk evenement, bruiloft of (bedrijfs)feest tot een onvergetelijke dag. Uw wensen en voorkeuren staan daarbij altijd centraal en wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust voor een afspraak of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via: 0297 – 25 25 25 of info@capripizza.nl

Prima verzorgde Italiaanse avond

Rated 5 out of 5
01/07/2019

We hebben een prima verzorgde avond gehad in de tuin met heerlijke anti pasti, een saladebuffet en lekkere verse pizza’s. Was zeer geslaagd!

Familie de Kloet

Van een geslaagd feest naar een grandioos feest!

Rated 5 out of 5
24/06/2019

Online een cateraar vinden is een beetje een gok. Je kijkt naar prijs, naar de reviews, naar foto’s, naar het contact dat je hebt (via mail of telefoon) en probeert zo in te schatten of deze cateraar jouw feest tot een grandioos feest gaat maken. En Capri Pizza voldeed aan alle verwachtingen. De communicatie was vanaf het eerste mailtje zeer vlot en prettig, Michel was op de dag van het feest ruim op tijd aanwezig en transformeerde onze oprit tot een pizza-paleisje. De pizza’s waren overheerlijk, gevarieerd, kwamen in een prima tempo en verzoeknummers werden net zo makkelijk gehonoreerd. De saladbar was al minstens net zo goed en werd door de gasten zeer gewaardeerd. Na afloop werd er geruisloos afgeruimd en werd onze oprit weer gewoon een oprit. Michel, ontzettend bedankt voor de perfecte catering!

Mechteld Ballintijn

Heerlijke en unieke beleving op ons feest

Rated 4 out of 5
04/06/2019

Op onze verrassingsbruiloft was de pizzabakker met heerlijke salades van de rijkgevulde saladebar een unieke belevenis voor onze gasten. De sfeer en uitstraling was de perfecte aanvulling op deze zomerse en feestelijke dag.

Dafne

Lees alle recensies

Meer informatie? info@capripizza.nl of 0297 – 252525.