Foodtruck te huur

Wist u dat onze Piaggio Ape 50 ook als foodtruck te huur is? Op dit moment hebben wij vijf van deze leuke wagentjes, die u als foodtruck kunt inzetten. Onze Piaggio is niet alleen te huur als mobiele pizzeria, maar kan ook dienstdoen als ijscowagentje, decorstuk of voor andere toepassingen. Elk evenement of feest wordt zo een echte Italiaanse beleving. Deze kleine decoratieve wagentjes zorgen in één klap voor een geweldige sfeer.

Foodtruck starten

Misschien denkt u erover om zelf een foodtruck te starten. De eerste investering is vaak de grootste. Daarom bieden wij de mogelijkheid om één van onze Piaggio Ape wagentjes van ons te huren. Vanuit deze kleine tuk tuk, kunt u zelf bepalen of een foodtruck iets voor u is. Deze Ape 50 is heel handig als aanhangwagen en vast te klikken aan uw auto. Bovendien kunt u heel gemakkelijk bij ons aanvullende apparatuur er los bij huren.

Decor en reclamemiddel

De Piaggio Ape 50 is een opvallende Italiaanse tuk tuk, die prima werkt als reclamemiddel. Als u één van onze Ape wagentjes huurt krijgt u er geen spijt van. Op elk feest is het namelijk een echte blikvanger, waar publiek meteen op af komt. Een mooie bijkomstigheid is het kleine oppervlak dat dit autootje nodig heeft. Ook is deze fraaie decoratie heel snel op- en afgebouwd, doordat het als aanhangwagentje gemakkelijk af te koppelen is.

Leuk en origineel feestje

Dit leuke rode wagentje is een fantastische aankleding voor elk feest of event. De verhuur ervan is zelfs voor een schoolfeest geschikt. Eén van deze vrolijke autootjes heeft een ingebouwde houtgestookte pizzaoven. Jong en oud zijn bijvoorbeeld dol op lekkere pizzapunten als ‘late night snack’, maar andere toepassingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Lijkt het u wat om de Ape 50 voor korte of langere tijd van Capri Pizza te huren? Wilt u hier meer informatie over ontvangen en horen wat er allemaal mogelijk is? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Direct reserveren

Vindt u het een leuk idee om uw feest op te vrolijken met onze leuke pittige Italiaanse Piaggio Ape 50? Neem contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijke toepassingen van deze mobiele houtgestookte oven. Wij komen graag met ons team verse pizza’s voor uw gasten bakken, met de ingrediënten die zij het lekkerst vinden. Iedereen die ons karretje ziet is verkocht en meteen enthousiast om zelf ook de Piaggio Ape 50 te huren of in te zetten voor een feest. Wij maken graag kennis met u.

Bel of mail ons via info@capripizza.nl of 0297–252525.

Stuur naar een vriend